غذاهای محلی مادرید اسپانیا، طعمی به یاد ماندنی

لذت سفری خاطره‌انگیز را با طعم غذاهای محلی مادرید، اسپانیا تجربه کنید. غذاهای خوشمزه مادریدی در اکثر رستوران‌های این شهر سرو می‌شود این غذاها، از بهترین غذاها در اروپا به شمار می‌روند.

غذاهای محلی مادرید اسپانیا، طعمی به یاد ماندنی

شهر مادرید پر از رستوران‌های شگفت‌انگیز با غذاهای خوشمزه است که مسافران زیادی از گوشه کنار جهان به این مکان می‌آیند! اما دقیقا این غذاهای مشهور چه غذاهایی هستند؟

اسپانیا در سراسر اروپا دارای گنجینه‌ای از غذاهای خوشمزه و متنوع است. در پایتخت این کشور مادرید آنقدر غذاهای متنوعی سرو می‌شود که شما در انتخاب آنها گیج خواهید شد.

همین که هوا سر می‌شود بوی خوش خورشت گوشت مخصوص همه خیابان‌های مادرید را در می‌گیرد. خورشت سنتی که در مادرید پخت می‌شود، پر از سبزیجات، نخودفرنگی، سوسیس کوریو و گوشت مخصوص است. این خورشت در مدت چهار ساعت به جوش می‌آید و به عنوان مرحمی در آب و هوای سرد مادرید است.

غذای کوسیدو در سه نوع قابل استفاده است در نوع اول که با نخودفرنگی، سبزیجات و گوشت پخت می‌شود و آب گوشت آن جدا شده و برای تهیه سوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. بقیه مواد تشکیل دهنده در ظرف قرار می‌گیرد و اغلب در دو دور سرو می‌شود، ابتدا نخود و سبزیجات سرو می‌شود و سپس گوشت سرخ شده سرو می‌شود.

در اسپانیا تخم‌مرغ‌ها در ناهار بیشتر از صبحانه سر سفره‌ها دیده می‌شود. چه لذتی بهتر از یک بشقاب غذای هیوس روتس است؟

غذاهای سنتی شهر مادرید اغلب پر از گوشت و سبزیجات هستند. هیچ جایی شما نمی‌توانید بخار حاصل از بشقاب غذای خوشمزه هیوس روتس را مشاهده کنید. این غذا به درستی به تخم‌مرغ شکسته تعبیر می‌شود. این غذای مادریدی سیب‌زمینی سرخ شده اسپانیایی است که نمک دریایی به آن افزوده‌اند و سیب‌زمینی‌ها با نظم خاصی دور بشقاب چیده شده‌اند همچنین تخم‌مرغ‌ها نیز بر روی آن قرار می‌گیرد.

در جایی که شما این غذا را میل می‌کنید زرده تخم‌مرغ با پوسته آمیخته شده و با نان سرو می‌شود. در بسیاری از رستوران‌ها از ژامبون و سس نیز برای خوش‌طعم کردن استفاده می‌کنند اما این غذا بدون گوشت سرو می‌شود و یک وعده غذای گیاهی عالی محسوب می‌شود.

شما می‌توانید بهترین هیوس روتس را در شهر کاسا لوسیو پیدا کنید . یکی از مشهورترین مکان‌ها برای خوردن این غذا منطقه لا لانتینا است.

سفر به شهر مادرید بدون چشیدن طعم ساندویج خوشمزه و مشهور بوچدیلو د کالامارس یا ماهی سرخ‌شده کامل نمی‌شود. پلازا میر مادرید محل اصلی پخت این ساندویج ویژه و دلپذیر است. غذای سنتی بوچدیلو د کالامارس شامل نان تازه است که با حلقه‌های عمیق سرخ‌شده ماهی با آرد پوشیده شده است. بعضی اسپانیایی‌ها به آن گوجه‌فرنگی و پودر ففل پاپریکا و سس مایونز سیر خانگی اضافه می‌کنند و همچنین اغلب قبل پخت آن‌ها را به آبجو و یا روغن زیتون آغشته می‌کنند. خیابان‌های پلازامیرا شهر مادرید به ساندویج کالامارس مشهور است.

 

منبع : کجارو